SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncerts balsij, klavierēm un neredzamam korim — (IZPĀRDOTS)

SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncerts balsij, klavierēm un neredzamam korim — (IZPĀRDOTS)

18 April, 19:00 | Ola Foundation
Māsas Balanas — koncerts (IZPĀRDOTS) Lasīšana SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncerts balsij, klavierēm un neredzamam korim — (IZPĀRDOTS) 1 minūte Nākamais Ulda Pīlēna seminārs- meistarklase uzņēmējiem, vadītājiem, menedžeriem

18. aprīlī plkst. 19.00 kultūrtelpā Ola Foundation koncertēs brīnišķīgais mūziķis Jānis Šipkēvics ar īpašu soloprogrammas pirmatskaņojumu: SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncerts balsij, klavierēm un neredzamam korim.

Mākslinieks par šo koncertu saka: “Ir sarunas, kas var notikt tikai pašam ar sevi, tās nerunā skaļi. Šādā koncertvietā es varu atrast katra atnākušā acu skatienu. Cilvēks tuvu cilvēkam, tik tuvu pats sev. Un pēc tik uzmanīgām 80 minūtēm, es vienmēr jūtos kādu svarīgu kamolu atšķetinājis. Izšķīlies no savas čaumalas. Un zinu, ka neesmu tāds vienīgais.”

Koncertā skanēs dziesmas ar Viljama Batlera Jeitsa, E.E. Kamingsa, Ojāra Vācieša, Raiņa, Agneses Krivades un tautas vārdiem.

Laiks būs dzīvs, milzīgs un nesteidzīgs – Erika Satī, Filipa Glāsa klaviermūzikā, Saimona un Garfankela dziesmās, kā arī paša Jāņa Šipkēvica eksperimentālos klaviermūzikas jaundarbos.

Koncerts divās daļās. Starpbrīdis 30 minūtes.

Koncerta sākums plkst. 19.00, viesi aicināti ierasties no plkst. 18.15 uz glāzi sagaidīšanas vīna un aktuālo izstāžu apskati.

turpināt lasīt