Andrejs Osokins un stīgu kvartets — koncerts (IZPĀRDOTS)

Andrejs Osokins un stīgu kvartets — koncerts (IZPĀRDOTS)

27 May, 19:00 | Ola Foundation
Valdis Birkavs — bezmaksas lekcija (REĢISTRĀCIJA BEIGUSIES) Lasīšana Andrejs Osokins un stīgu kvartets — koncerts (IZPĀRDOTS) 2 minūtes Nākamais Georgijs Osokins — koncerts (IZPĀRDOTS)

Priecājamies būt par partneriem “Osokina Brīvības festivālam Ukrainai”, kur visi koncertos gūtie ieņēmumi tiks ziedoti Ukrainas atbalstam.  

27. maijā plkst. 19:00 kultūrtelpā Ola Foundation koncertēs pianists Andrejs Osokins kopā ar stīgu kvartetu. Programmā tradīcijas un izcilība mūsu mainīgajā pasaulē – J.S. Baha, J. Brāmsa un ukraiņu komponistu skaņdarbi.

No 7. maija līdz 11. jūnijam Rīgā norisināsies jau ceturtais pianista Andreja Osokina Brīvības festivāls, kas jau otro gadu būs veltīts Ukrainai un tās cilvēkiem. Tas pulcēs Latvijā un pasaulē atzītus latviešu un ukraiņu mūziķus, aktierus un grupas. Īpaši festivālam tiks radītas jaunas mūziķu sadarbības, koncertprogrammas un citi pasākumi, lai atgādinātu par brīvības un cilvēcīguma ideāliem, iedvesmotu sabiedrību vairāk atbalstīt vienam otru, sniegtu atelpas brīdi un spēku, kā arī, sadarbojoties ar ukraiņu atbalsta organizācijām, veicinātu Latvijā dzīvojošo ukraiņu bēgļu iesaisti dažādos pasākumos. 

Festivāla idejas autors un īstenotājs Andrejs Osokins stāsta: “Karš turpinās vairāk kā gadu, kas ir pilnīgi neiedomājami, tādēļ ar šī gada festivāla programmu, apvienojot mūsu visu spējas, enerģiju un talantus, mēs vēlamies veicināt sabiedrības saliedētību, atgādināt, cik ārkārtīgi svarīgi ir turpināt atbalstīt Ukrainu un ukraiņus. Mūs Latvijā vieno tieksme pēc brīvības, mēs saprotam un sajūtam tās vērtības, par kurām cīnās Ukrainas tauta, tādēļ ar savu nelokāmo stāju pret Krieviju kā agresoru esam piemērs citām valstīm atbalstīt Ukrainu vēl jaudīgāk, jo tās armija ir galvenais spēks, kas ar savām asinīm tuvina uzvaru un nes mieru un brīvību mums visiem.”

Slava Ukraini! 

Viesi aicināti ierasties no plkst.18:15 uz glāzi vīna no restorāna Barents un divu aktuālo izstāžu apskati.

Koncerta sadarbības partneri:

unnamed

turpināt lasīt