Upei pāri. Ziedonis un Vācietis. — koncerts (IZPĀRDOTS)

Upei pāri. Ziedonis un Vācietis. — koncerts (IZPĀRDOTS)

8 September, 19:00 | Ola Foundation
8.septembrī plkst.19:00 kultūrtelpā Ola Foundation ar īpašu koncerta programmu “Upei pāri. Ziedonis un Vācietis” viesosies leģendārais un tautā iemīļotais aktieris Ģirts Jakovļevs, jaunā, uzlecošā operas zvaigzne Katrīna Paula Felsberga un pazīstamie mūziķi- pianiste Agnese Egliņa un sitaminstrumentālists Guntars Freibergs.

Pāri likteņupei Daugavai. Pāri laika upei, kur tiekas jaunība un pieredze. Pāri mūzikas un dzejas upei – skaista satikšanās koncertprogrammā
"Upei pāri. Ziedonis un Vācietis".

Ģirts Jakovļevs - dzeja
Katrīna Paula Felsberga - balss
Agnese Egliņa - klavieres
Guntars Freibergs - sitaminstrumenti

Septembris Latvijā ir dzejas laiks. Vakara programmā dzirdēsim dzeju un latviešu vokālo kamermūziku ar mūsu izcilo dzejnieku Imanta Ziedoņa un Ojāra Vācieša vārdiem. Dzeju, kas Latvijas kultūrainā ir ierakstīta zelta burtiem, lasīs harizmātiskais aktieris Ģirts Jakovļevs.

Vakara gaitā izskanēs dažādu paaudžu latviešu komponisti- Pēteris Vasks, Jēkabs Jančevskis, Romualds Kalsons, Pēteris Plakidis, Pauls Dambis, Imants Zemzaris, Kārlis Lācis un Arturs Maskats, kuri atšķirīgos laikos un katrs savā mūzikas valodā ieauduši abu dzejnieku vārdus. Tos atklās jaunā un talantīgā dziedātāja Katrīna Paula Felsberga un pieredzējušie mūziķi - pianiste Agnese Egliņa un sitaminstrumentālists Guntars Freibergs.

Koncerts divās daļās.

Viesi aicināti ierasties no plkst. 18:15 uz glāzi vīna no restorāna Barents un aktuālo izstāžu apskati.

Koncerta sadarbības partneri:
unnamed